Antepia ile Dünya’nın En Büyük Biyolojik Göleti Gaziantep’te

Sinpaş Yapı ve Paralel yapı işbirliği ile hayat bulan Gaziantep’in en büyük ve lüks konut projesi Antepia projesinde bulunan 75 bin metrekarelik gölet dünyanın en büyük biyolojik göleti olma özelliğine sahip. Gazianteplilere yeni bir yaşam tarzı sunan projede 560 bin metrekarelik inşaat alanında farklı büyüklüklerde toplam 3 bin 470 konut yer alıyor.

Gaziantep’in eski ismi “suyun gözü” anlamına gelen Aymtap isminden yola çıkarak hazırlanan 75 bin metrekarelik gölet, bölgenin simgeleşmiş yapılarından “Yüzük Kalesi” anlamına gelen Kala-i Füsus’dan esinlenerekşekillenen yapılar, geçmişi bugünlerle buluşturuyor. Sinpaş Yapı ve Paralel yapı işbirliği ile hayat bulan Gaziantep’in en büyük ve lüks konut projesi Antepia’da, 560 bin metrekarelik inşaat alanında farklı büyüklüklerde toplam 3 bin 470 konut yer alıyor. Yüzde 82′sini yeşil alanların oluşturduğu Antepia projesi, doğa ile iç içe bir yaşama davet ediyor. 560 bin metrekarelik alana yayılan ve yüzlerce farklı türde bitkiyi bir arada barındıran peyzaj, dört mevsimi doyasıya yaşamak için özenle tasarlandı.

Antepia projesi, seçkin zevklere sahip olanlara bu zevklerini dilediğince yaşayabilecekleri olanaklar sunuyor. Gaziantep’te bir ilk özelliği taşıyan, golf ve yelken gibi ayrıcalıklı iki spor, yaşam alanlarının eşsiz bir doğa ile buluştuğu Antepia’da hayat buluyor. Proje, site sakinlerine Antepia Golf & Yelken Kulübü’ne VIP üyelik imkam vererek, Gazianteplilerin her iki seçkin sporda deneyim sahibi olmasını sağlıyor. Ayrıca Antepia’da yerini alan basketbol, voleybol ve futbol alanları, akşam saatlerinde de spor yapabilme imkanı veren aydınlaülmış tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sporu bir yaşam felsefesine dönüştürüyor.