Avrupa Konutlarından Florya’ya Yeni Yaşam Merkezi

Florya Atatürk Ormant’nın hemen yanı başında konumlandırılan Avrupa Konaklan Florya’da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 8 blokta 3 farklı konut tipinde 80 konutun bulunduğu projede daire fiyatları 1 milyon 475 bin TL ile 3 milyon 200 bin TL arasında değişiyor.

Avrupa Konaklarının Florya’da hayat bulan son projesi Avrupa Konakları Florya’da satışlar devam ediyor. Florya Atatürk Ormanı’nın hemen yanı başında hayata geçirilen ve sahip olduğu lüks detaylarla dikkat çeken proje 8 blok ve 3 farklı konut tipinden oluşuyor. 80 konurun yer aldığı ve Nisan 2012 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen proje, 4+1 ve 5+2 dairelerden oluşuyor. 4+1 bahçe katlarının büyüklüklerinin 215 metrekare olduğu projede aynı büyüklükteki ara katların büyüklüğü 235 metrekare; 5+2 çatı katı dubleksleri ise 405 metrekare seçeneğiyle sunuluyor. Daireler 1 milyon 475 bin TL ile 3 milyon 200 bin TL arasında satışa sunulurken; yüzde 25 peşinatla 12-120 ay vade ile banka kredisi ile satılan konutlarda faiz oranı yüzde 0.99 ile 1.01 arasında değişiyor.

E-5 otoyolunun kenarında yer alan Avrupa Konakları Florya projesi, sahil yolu, metrobüs, deniz yolu, demiryolu ve Atatürk Havalimanı’na yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Projenin sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve aerobik salonu bulunuyor. Avrupa Konakları Florya, kapalı otoparkı, 24 saat özel güvenliği ile huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

Süleyman Çetinsaya: “Florya’nın karakteristik mimarisine sadık kaldık”

Avrupa Konaklan Florya’nın, İstanbul’un en karakteristik semtlerinden Florya’ya Avrupa standartlarında konforu getirdiğine dikkat çeken Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, “Florya’nın karakteristik az katlı mimari yapışma sadık kalarak inşa ettiğimiz projede bloklar sadece bir ağaç boyu kadar. Mutfaktan, salona, banyodan odalara kadar evin her detaymda, müşterilerimizden kazandığımız güvene yakışır bir konforu kullandık. Avrupa Konakları Florya’nın, İstanbul’un en gözde semtlerinde konfor ve huzuru yaşamak isteyen müşterilerimizin her türlü ihtiyacına cevap vereceğine inanıyoruz.