Kent ve Toplum Düzeni Yönetimi ana hizmet dalında toplam 5 yatırım, 7 hizmet yer alıyor. Bu faaliyetlerin tamamı uygulama türünde yer alırken toplam 12 faaliyetin 2 adedi devam eden, 10 adedi ise yeni faaliyetlerden oluşuyor.

2011 yılı yatırım ve hizmetlerinin Kent ve Toplum Düzeni Yönetimi ana hizmet alanında yer alan yatırım ve hizmetlerin genel özellikleri ruhsatlandırma hizmetleri, toplum düzeni ilişkin denetimler, inşaat ve hafriyat atık toplanması, kent estetiği denetimi, tüketici haklarını korumaya yönelik çalışmalar, park, koru ve mezarlıkların güvenliği, kent ve toplum düzenine yönelik bina yıkımları olarak gruplanıyor. Programda bu ana hizmet alanında toplam 5 yatırım, 7 hizmet yer alıyor. Bu faaliyetlerin tamamı uygulama türünde yer alırken toplam 12 faaliyetin 2 adedi devam eden, 10 adedi ise yeni faaliyetlerden oluşuyor.

Kent ve Toplum Düzeni Yönetimi ana hizmet alanındaki faaliyetlerin 2011 yılı için programlanan tutarı 102 milyon 764 bin TL olurken yatırımların toplam tutarı 23 milyon 310 bin TL, hizmetlerin ise toplam tutarı 79 milyon 454 bin TL’dir.