VIA/PORT Houses & Suites’ten Alıcısına Yüzde 46 Prim Garantisi

The World of VIA/PORTa alışveriş merkezi, beş yıldızlı otel ve convention center’dan sonra bir halka daha ekleniyor. 617 daireden oluşan modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunacak Houses & Suites, alıcısına yüzde 46 oranında prim vadediyor.

İçinde alışveriş merkezi VIA/PORT, beş  yıldızlı  uluslararası   otel  zinciri Crowne Plaza istanbul Asia ve kongre merkezi VIA/PORT Convention Center’ı barındırann The World VIA/PORT’a şimdi bir de konut projesi ekleniyor. Gerek yaşam gerekse de yatırım anlamında İstanbul Anadolu yakasının en gözde konut projelerinden biri olacak VIA/PORT Houses & Suitesrde toplam 617 daire bulunuyor. 50 milyon avro  toplam yatırım bedeline sahip projenin 2013 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik alan üzerine konum andırılan Houses & Suites’in yüzde 80′i yeşil alan olarak planlanırken; özel peyzajlı kat bahçeleri de bulunuyor.

9 katlı 4 blokta yüzde 70′ini 1 +1 suitlerin oluşturduğu Houses & Suites, modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunmaya hazırlanıyor. 1 + 1, 2 + 1 ve 3+1 daire seçeneklerininde sunulduğu projede daire büyüklükleri 57 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Metrekaresi 2 bin 950 TL’den 4 bin TL’ye kadar şerefiye ve daire tiplerine göre değişiklik gösteren projede ödeme seçenekleri arasında 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı bulunuyor. Beş yıldız standartlarında bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen projede dinlenme alanları, parklar, fitness center tenis kortu, spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi ve restoranlar ver alıyor.